ЦЕНТР
ПРОТИПОЖЕЖНОГО
ЗАХИСТУ
УВІМКНИ БЕЗПЕКУ!
Центр протипожежного захисту "ФЕНІКС" - це широкий спектр протипожежних послуг.
Комплексні професійні рішення в оптимальні терміни! Ми працюємо задля Вашої безпеки!

детальніше
Роботи та послуги протипожежного призначенняДокументальне та методичне забезпеченняПостачання протипожежного обладнанняКомплексне обслуговування об'єктівМонтаж та проектування СКС (СКУД, Домофонів, Відеоспостереження)
Монтаж пожежної сигналізації

Центр протипожежного захисту виконує монтаж систем пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, устаткування передавання тривожних сповіщень на об'єктах з високим, середнім та незначним ступенем ризику щодо пожежної  безпеки.
 
Роботи проводяться на підставі ліцензії АЕ № 291776 виданої Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

Пожежна сигналізація дозволяє виявити виникнення пожежі на самій ранній стадії його появи, що дозволяє мінімізувати риски ущербов і втрати від займання. Основними принципами побудови системи пожежної сигналізації на об'єкті є її відповідність нормативної документації, яка регламентується будівельними нормами і правилами, а також наявність сертифікату УкрСепро. Головний принцип, з якого варто виходити, - це забезпечення безпеки людей і збереження майна на об'єкті.
Це припускає рішення основних завдань, що стоять перед системою пожежної сигналізації, :
- раннє виявлення пожежі, для можливості ліквідації працівниками об'єкту за допомогою допоміжних засобів, наприклад, вогнегасників або пожежників кран-комплектов;
- своєчасне сповіщення персоналу на об'єкті з метою правильної організації евакуації і ухвалення рішення по ліквідації займання;
- ліквідація займання на ранньому етапі для запобігання наслідкам пожежі.
Система автоматичної пожежної сигналізації об'єкту (АПС) виробляє виявлення ознак задимлення і займання з передачею сигналу на пожежний пульт центрального спостереження, а також передачу інформації на пульт пожежної охорони (обласний або місцевий). Пожежна сигналізація будується на базі пожежного приймально-контрольного приладу і пожежних извещателей. Залежно від методики виявлення тривог і способу формування сигналів, системи пожежної сигналізації і извещатели діляться на адресні, неадресні і адресно-аналогові.
Центр протипожежного захисту, 2011 © Всі права звстережено    Про центр Послуги Партнерам Контакти
Разроблено в студії GLORANCE