ЦЕНТР
ПРОТИПОЖЕЖНОГО
ЗАХИСТУ
УВІМКНИ БЕЗПЕКУ!
Центр протипожежного захисту "ФЕНІКС" - це широкий спектр протипожежних послуг.
Комплексні професійні рішення в оптимальні терміни! Ми працюємо задля Вашої безпеки!

детальніше
Роботи та послуги протипожежного призначенняДокументальне та методичне забезпеченняПостачання протипожежного обладнанняКомплексне обслуговування об'єктівМонтаж та проектування СКС (СКУД, Домофонів, Відеоспостереження)
Документація підприємства

Забезпечення  пожежної  безпеки  є  складовою   частиною виробничої   або  іншої  діяльності  посадових  осіб,  працівників підприємств та підприємців, а розробка та введення в дію відповідних організаційно-розпорядницьких документів є необхідною умовою забезпечення протипожежного захисту будь-якого об'єкта. Найменування документів та перелік нормативних актів з питань пожежної безпеки, якими передбачається необхідність розробки  того чи іншого документу наведено в таблиці.

Перелік є орієнтовним, так як частина документів, зазначених в ньому, розробляється за наявності об'єктів та суб'єктів, на які вони розповсюджуються (систем пожежної автоматики, оповіщення, добровільних пожежних дружин, охорони тощо). Разом з тим  при необхідності додатково можуть розроблятися, вестися і діяти   документи, передбачені вимогами відомчих, галузевих та інших нормативних актів з питань пожежної безпеки.
 
Повний пакет організаційно-розпорядницьких документів по забезпеченню протипожежного режиму саме на Вашому підприємстві Ви можете замовити за відповідною формою.
Центр протипожежного захисту, 2011 © Всі права звстережено    Про центр Послуги Партнерам Контакти
Разроблено в студії GLORANCE